Saturday, July 18, 2009

5000

urm..hari ni merupakan hari di mana blog ni telah dilawat sebanyak 5000 kali. cukup teharu aku. sebab sebelum ni blog ni cuma diketahui oleh kawan2 rapat je. kemudian setelah aku mula "blog walking" aku terjumpa begitu ramai bloggers yang cukup peramah dan baik hati untuk membaca blog aku. dgn ada nya ramai org baca blog aku,aku xrasa keseorangan lagi. rasa mcm ada org hargai aku..wuu2... so..dengan itu aku ingin menghadiahkan award dibawah kepada pengikut2.. terpulang lah apa korg nk buat dgn award tu ye.. yg penting aku nk korg semua tahu yg aku hargai korg.


"no matter who you are..if you reading this. you're someone to me.
eventhough i can't see you,kiss you or hug you.
just letting you know that i really do love you"

p/s:ni istimewa buat follower and friend aku kt blog taw! :)

16 comments:

ZARA 札拉 said...

ihiks~

aku dikira tak wei?

^_^

fitriah said...

tantek! :)

IxoR@ said...

Ha...kan best kawan2 dah ramai....

Ixora dah amik award tu...thanks!

granulaz said...

semua dikira..semua gambar follower dh letak..cari la. :) thx all!

PurPlez said...

woohoo~~
wee~~
bestnye~~
sukenye~~
sronoknye~~
bestnye~~
syoknye~~
//sume lah nye~~
THANKS!!!
p/s: kite nmpk, kite ad kat lam award tu.
woohoo~
ambik eh?
kite ambik ni..
ambik yer..
halal eh.
hek3

granulaz said...

hehe..halal..sori kt zara..baru follow..xsempat nk wt award baru.. tunngu next time k? tp nk amk pon xpe.. :)

aRien de GreaT said...

hye granulz..this means byk yg concern kt u la ni ek..yela ur entri shows u r really in big depression..sian granulz..dah xsedey2 ni bg award lak die..tima kaseh byk2..heheh..b my follower..heheh..i've link u

Abg Din said...

Tahniah....

Abgdin datang collect award itu....thanks ya!

granulaz said...

dh follow azrien..thx abg din! :)

messyremo said...

gilakkk r..

5000..

tahniah bro...

xkn award jer,xde mkn2 ke?haha

aien~s corner said...

hahaha... yeah! aien amek ok..hehe

hei b4 2 congrate!!!

HEPI BLOGG! yeah!

s-o-f-e-e- said...

congrats !! kite amik ye award tuu .. thankz .. jgn lupe bace blog kite plak ! :)

naqiubex said...

Eii.. ada muka saya la..
tq..
aku nanti tampal kat blog

granulaz said...

mkn2 ada..cari la aku kt uitm kuantan. :)

aien~s corner said...

aien dh publish award kamo ae.. heheh yeah!

Tikah said...

wahhhh