Tuesday, November 1, 2011

it is so 2005!

ahaha...blogging ni aku rasa macam zaman aku dulu2 la..(alasan, padahal busy)
okay..aku pon xtaw nak membebel apa..so..aku tibai je la pape yang ada k?
ni some of stuff yang aku nak citer. tapi xtaw mcm ne nak susun..kui2..
jadi aku letak pic dgn sket caption je..okay la tu kan? :D

1)family?
yea..kakak aku yang comel dah kawin dgn gergasi terengganu.
bwahaha~ melepas la korang..
btw, lineup family season 2011 dari kiri
aku,ayah,abg ipar,kakak,mak,abang.
mesti korang pelik nape aku pakai t-shirt kan?
jawapannya sebab aku rewang..basuh pinggan.
yang lain tu xhabis2 tangkap2 gambar lepak2. XD

haa..yg ni pon bakal jadi family la..current gf.
been over 7month..even akak aku nak kawin pon terkezut.
pasal aku dgn gf aku da ada sijil pra-perkahwinan lebih awal.
bwahaha~ sweet kan? klu korg jwp x. aku tikam. :P

2)kenderaan?
jeng2..keter aku setaraf dengan rx7 fc tu.(perasaan)
xde la. aku g dyno itu hari..kira berapakah kuasa kuda tinggal.
jadi inilah resultnya~
123bhp..amacam? slow giler kan.uhuk2..sedey2..standard 129.
maknanya? ada 6 ekor kuda da mampus. tapi xpe..
keter ni dah tua..dah 14tahun berkhidmat. dan lately aku kan ganaz..so sian dy. :P

3)hobi!!!
aku ada hobi baru. (sangat baru)
kawan aku wan dan raja amir la buat hal.
racun satu jam. teros aku beli joran. follow mancing kelong. XD
hasilnya?? tadaa..ikan pertama aku!
nama dia gelama pisang apa tah. aku xhengat la.
sori..ikat mata kail pon terkial2 lagi kot. :D

xlupa jugak hobi lama..maen rc car..
ni time aku kat PJRC international speed boat race.
aku dgn kwn2 handle both tok keter rc..cool event. :)

the end..

okaylah. cukup sampai sini..nanti aku post lagi.
janji(cross finger). bwahaha~ later guys!
salam dari saya dan tunang(bakal) :P

Monday, May 16, 2011

jejak kasih blogwalker/follower granulaz!


sudah lama rasanya kita tidak bersua di alam maya,
hingga jari jemari hamba kian kaku di papan kekunci,
jadi sudah menjadi adat orang melayu kita,
mengucap salam dan menyusun sepuluh jari..

salam pertemuan kembali!
(ahahaha~!)
tiba2 mood nak berbicara seperti melayu lama. :P

okay2..enough. latest story of me eh?
this is what happen to me recently.


yes. that my car.
yes. i've crashed.

so...nothing much really. crashed the car on highway.
hitting the divider while doing 130 on sharp turns.
and that's the end of 2 years streaks without accident/crashed.
(sigh)

but it's not the end of the world bitches!
now. i'm regaining momentum from the crash.
my alfa romeo will be receiving extensive modification.
(looking forward!!)

that's all for this time. till the next post.
owh. forgot to tell. i'll be back as blogwalker now.
will hit all of you one by one. :)
thanx follower and stalker!


Monday, February 28, 2011

fairly in good mood


this post marks the day that i'm no longer in the shadows of memory that haunting me for past few month which have sent my life into complete mess. i don't really know how does it happen. what i knew is. last day i've been travelling with my dear friends who named as vee. and i started to realize something that i dont really know what. but. one thing serves my memory right now is her smile and mine that day. i think i better keep it that way. smile. coz i'm feeling something weird. not because of her,you or them. but because of me. there's something inside that keep me smiling. and i can't stop. all in all. i'm in a good mood. after a long way of despair.

smile while you can smile,
coz life ain't sunny all day!