Tuesday, November 1, 2011

it is so 2005!

ahaha...blogging ni aku rasa macam zaman aku dulu2 la..(alasan, padahal busy)
okay..aku pon xtaw nak membebel apa..so..aku tibai je la pape yang ada k?
ni some of stuff yang aku nak citer. tapi xtaw mcm ne nak susun..kui2..
jadi aku letak pic dgn sket caption je..okay la tu kan? :D

1)family?
yea..kakak aku yang comel dah kawin dgn gergasi terengganu.
bwahaha~ melepas la korang..
btw, lineup family season 2011 dari kiri
aku,ayah,abg ipar,kakak,mak,abang.
mesti korang pelik nape aku pakai t-shirt kan?
jawapannya sebab aku rewang..basuh pinggan.
yang lain tu xhabis2 tangkap2 gambar lepak2. XD

haa..yg ni pon bakal jadi family la..current gf.
been over 7month..even akak aku nak kawin pon terkezut.
pasal aku dgn gf aku da ada sijil pra-perkahwinan lebih awal.
bwahaha~ sweet kan? klu korg jwp x. aku tikam. :P

2)kenderaan?
jeng2..keter aku setaraf dengan rx7 fc tu.(perasaan)
xde la. aku g dyno itu hari..kira berapakah kuasa kuda tinggal.
jadi inilah resultnya~
123bhp..amacam? slow giler kan.uhuk2..sedey2..standard 129.
maknanya? ada 6 ekor kuda da mampus. tapi xpe..
keter ni dah tua..dah 14tahun berkhidmat. dan lately aku kan ganaz..so sian dy. :P

3)hobi!!!
aku ada hobi baru. (sangat baru)
kawan aku wan dan raja amir la buat hal.
racun satu jam. teros aku beli joran. follow mancing kelong. XD
hasilnya?? tadaa..ikan pertama aku!
nama dia gelama pisang apa tah. aku xhengat la.
sori..ikat mata kail pon terkial2 lagi kot. :D

xlupa jugak hobi lama..maen rc car..
ni time aku kat PJRC international speed boat race.
aku dgn kwn2 handle both tok keter rc..cool event. :)

the end..

okaylah. cukup sampai sini..nanti aku post lagi.
janji(cross finger). bwahaha~ later guys!
salam dari saya dan tunang(bakal) :P

6 comments:

Vee Hunney said...

sijil kursus kahwin dah ada . kahwin nye bila tah...? HAHA

IxoR@ said...

Cik bakal tunang sweet!

kawin tahun ni... dah tak sempat, tahun depan... jemput eh!

hehehee

Abg Din said...

ingat pancing awek...

pinn pinn ponn ponnn....

:D

tap shoes for girls said...

nice one! keep it up.

kevin21 said...

Newports Cigarettes

Newport Cigarettes 2011

Newport Cigarette Wholesale

Newport Cigarettes

Cigarettes Michigan Stamp Wholesale

MASSAGENS E DICAS said...

MUITO ENTERESSSANTE SEU BLOG!LEGAL MESMO!
QUERO LHE CONVIDAR PARA PARTICIPAR DO MEU BLOG!

http://saramassagistaedicas.blogspot.com